Huisgemaakt Italiaans IJs

Heerlijk huisgemaakt Italiaans IJs

Ons inmiddels erg gewaardeerde vers, huisgemaakt Italiaans schepijs, ook in de winter! Wij leerden ijs maken in de bakermat van het echte Italiaanse ijs, Bologna en in Nederland bij het vakcentrum ijs, en dat proef je! Wij maken zelf de basis ijs, pasteuriseren en draaien daarna, dagelijks minimaal 20 verschillende smaken ijs.

Onze sorbet fruitsmaken (ook voor mensen met koemelkallergie) worden gemaakt met vers fruit en zijn gluten vrij (zover als dat mogelijk is in een bakkerij omgeving). Voor ons chocolade ijs gebruiken wij echte Callebaut Chocolade. Verder gebruiken wij geen kunstmatige kleurstoffen m.u.v. het smurfenijs.

 

Benieuwd naar onze smaken?

Wij hebben o.a. diverse soorten vruchtenijs, chocoladeijs met echte Callebaut Chocolade en voor de kleintjes echt smurfenijs! Kom snel eens langs om ons heerlijke huisgemaakte Italiaanse IJs te proeven!

OPENINGSTIJDEN

BAKKERIJ - IJS - TAKE AWAY BELEGDE BROODJES 

 

APRIL DAGELIJKS OPEN VAN 9.00u TOT 17.30u

MAANDAG 12 EN DINSDAG 13 APRIL GESLOTEN

RESTAURANT

HELAAS GESLOTEN VANAF 15 OKTOBER TOT .....

 

 

Contact

T: +31 (0) 118 58 06 02
info@tbegindomburg.nl

locatie

Markt 11, 4357BG Domburg