Huisgemaakt Italiaans IJs

Heerlijk huisgemaakt Italiaans IJs

Ons inmiddels erg gewaardeerde vers, huisgemaakt Italiaans schepijs, ook in de winter! Wij leerden ijs maken in de bakermat van het echte Italiaanse ijs, Bologna en in Nederland bij het vakcentrum ijs, en dat proef je! Wij maken zelf de basis ijs, pasteuriseren en draaien daarna, dagelijks minimaal 20 verschillende smaken ijs.

Onze sorbet fruitsmaken (ook voor mensen met koemelkallergie) worden gemaakt met vers fruit en zijn gluten vrij (zover als dat mogelijk is in een bakkerij omgeving). Voor ons chocolade ijs gebruiken wij echte Callebaut Chocolade. Verder gebruiken wij geen kunstmatige kleurstoffen m.u.v. het smurfenijs.

 

Benieuwd naar onze smaken?

Wij hebben o.a. diverse soorten vruchtenijs, chocoladeijs met echte Callebaut Chocolade en voor de kleintjes echt smurfenijs! Kom snel eens langs om ons heerlijke huisgemaakte Italiaanse IJs te proeven!

 OPENINGSTIJDEN 

BAKKERIJ - IJS - TAKE AWAY BROODJES/ONTBIJT  

DAGELIJKS OPEN VANAF 8.00 - 17.00 

 

RESTAURANT

DAGELIJKS OPEN VANAF 8.30 - 17.00 

 

RESERVERINGEN VOOR ONTBIJT/ FRÜHSTÜCKSRESERVIERUNGEN:

TOT/ BIS 9.00U OF VANAF/ ODER AB 11.00U

U mag natuurlijk binnenlopen of er een plekje vrij is. Op ons terras reserveren wij niet. 

Sie können natürlich auch vorbeikommen, um zu sehen, ob ein Platz frei ist. Wir reservieren nicht auf unserer Terrasse

 

 

Contact

T: +31 (0) 118 58 06 02
info@tbegindomburg.nl

locatie

Markt 11, 4357BG Domburg