Huisgemaakt Italiaans IJs
Heerlijk huisgemaakt Italiaans IJs
Ons inmiddels erg gewaardeerde vers, huisgemaakt Italiaans schepijs, ook in de winter! Wij leerden ijs maken in de bakermat van het echte Italiaanse ijs, Bologna en in Nederland bij het vakcentrum ijs, en dat proef je! Wij maken zelf de basis ijs, pasteuriseren en draaien daarna, dagelijks minimaal 20 verschillende smaken ijs.
Onze sorbet fruitsmaken (ook voor mensen met koemelkallergie) worden gemaakt met vers fruit en zijn gluten vrij (zover als dat mogelijk is in een bakkerij omgeving). Voor ons chocolade ijs gebruiken wij echte Callebaut Chocolade. Verder gebruiken wij geen kunstmatige kleurstoffen m.u.v. het smurfenijs.
Benieuwd naar onze smaken?
Wij hebben o.a. diverse soorten vruchtenijs, chocoladeijs met echte Callebaut Chocolade en voor de kleintjes echt smurfenijs! Kom snel eens langs om ons heerlijke huisgemaakte Italiaanse IJs te proeven!

OPENINGSTIJDEN
BAKKERIJ - IJS - TAKE AWAY BROODJES/ONTBIJT
ELKE DAG 8.00u TOT 17.00u
RESTAURANT
ELKE DAG 8.30u TOT 17.00u
WOENSDAG 8 EN DONDERDAG 9 MAART RESTAURANT GESLOTEN
Contact
T: +31 (0) 118 58 06 02
info@tbegindomburg.nl
locatie
Markt 11, 4357BG Domburg