Huisgemaakt Italiaans IJs

Heerlijk huisgemaakt Italiaans IJs

Ons inmiddels erg gewaardeerde vers, huisgemaakt Italiaans schepijs, ook in de winter! Wij leerden ijs maken in de bakermat van het echte Italiaanse ijs, Bologna en in Nederland bij het vakcentrum ijs, en dat proef je! Wij maken zelf de basis ijs, pasteuriseren en draaien daarna, dagelijks minimaal 20 verschillende smaken ijs.

Onze sorbet fruitsmaken (ook voor mensen met koemelkallergie) worden gemaakt met vers fruit en zijn gluten vrij (zover als dat mogelijk is in een bakkerij omgeving). Voor ons chocolade ijs gebruiken wij echte Callebaut Chocolade. Verder gebruiken wij geen kunstmatige kleurstoffen m.u.v. het smurfenijs.

 

Benieuwd naar onze smaken?

Wij hebben o.a. diverse soorten vruchtenijs, chocoladeijs met echte Callebaut Chocolade en voor de kleintjes echt smurfenijs! Kom snel eens langs om ons heerlijke huisgemaakte Italiaanse IJs te proeven!

OPENINGSTIJDEN

BAKKERIJ - IJS - TAKE AWAY BELEGDE BROODJES/ONTBIJT 

 DAGELIJKS OPEN VAN 8.30u TOT 18.00u, VRIJDAG EN ZATERDAG TOT 21.00u

RESTAURANT

TERRAS (overdekt en verwarmd) DAGELIJKS OPEN van 8.30u tot 17.30u

 

Contact

T: +31 (0) 118 58 06 02
info@tbegindomburg.nl

locatie

Markt 11, 4357BG Domburg